Onze arrangementen

Wil jij feest vieren aan het water? Dan kan bij de Caribbean Bar! Wij zijn jou graag van dienst met de hieronder genoemde arrangementen aan het Uitgeestermeer!

Staat jouw arrangement er niet bij? Neem dan contact met ons op! Wij verzorgen met veel plezier arrangementen op maat om jou een geweldig vrijgezellenfeest, personeelsuitje, huwelijksfeest, verjaardagsfeest of familie-uitje te bezorgen.

Alle Arrangementen

personeelsuitje sloepvaren

Arrangement Sloepvaren

Relax, zak onderuit en geniet van de omgeving. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes. Het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen en genieten van de gezelligheid!

Meer informatie
personeelsuitje aan het water

Arrangement Zeilregatta

Een lekker sportief uitje, met veel aandacht voor samenwerking! Perfect voor een personeelsuitje, maar ook erg leuk tijdens een vrijgezellenfeest of familiedag.

Meer informatie
Drankjes op het water

Arrangement Floating drinks

Het feest begint zodra je op de boot stapt! Met onze Floating drinks (high beer, high wine of gin & tonic) geef je jullie vaartocht een nóg feestelijker randje.

Meer informatie
Drankjes op het water

Arrangement Lounge en action

Geschikt voor écht iedereen: Lounge en action is inclusief sloepvaren, Ribvaren en Suppen. Laat deelnemers hun favoriete activiteit kiezen en geniet!

Meer informatie
bedrijfsuitje ribvaren

Arrangement Ribvaren

Voor de echte snelheidsduivels! Met Ribvaren knal je met 100 kilometer per uur over het Uitgeestermeer. Durf jij het aan op de waterski’s achter de boot te hangen?

Meer informatie
Drankjes op het water

Arrangement Sup

Suppen is hot en logisch ook: het is leuk, ontspannend, makkelijk om te leren en vergt samenwerking. Bijvoorbeeld leuk als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Meer informatie
Drankjes op het water

Arrangement Tour de Schans

Bier proeven in de Zaan? Wij brengen je per sloep naar de brouwerij van Breugem. Onderweg geniet je alvast van een lokaal biertje.

Meer informatie
Barbecue aan het water

Arrangement Barbecue

Van varen, feesten, Suppen en Ribvaren krijg je honger! Sluit de dag daarom af met een overheerlijke barbecue mét vlees van de keurslager. Smullen geblazen!

Meer informatie
workshops aan het water

Arrangement Workshop op maat

Liever niet het water op, maar wel zin in iets actiefs? Bekijk dan onze workshops op maat! Uitermate geschikt voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Meer informatie

Wil je een vrijgezellenfeest organiseren? Dan zetten we je met onze sloepen graag af in Alkmaar of Amsterdam. Uiteraard onder genot van een drankje en muziek naar keuze. Een geweldige start van een geslaagd feest!

Neem contact op

Mogelijkheden van de Caribbean Bar

Bij de Caribbean Bar kun je zelf jouw dag samenstellen. Heb je een aantrekkelijk arrangement gezien, maar wil je hier een twist aan geven? Dan regelen we dat voor je! Alle genoemde activiteiten zijn te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan onze moderne vergaderruimte of feestlocatie de Caribbean Bar. Ook presenteren we jou graag onze smakelijke mogelijkheden, zoals:

  • Koffie met taart
  • Lekkere lunch
  • Captain’s diner
  • Barbecue op het terras
  • Tapas
  • Schippers- of netwerkborrel
  • Bittergarnituur

De arrangementen van de Caribbean Bar zijn geschikt voor jouw personeelsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, verjaardagsfeest, huwelijksfeest, trouwerij en meer! Wil je meer weten?

Informatie opvragen