Ontmoet ons team

Wij maken jouw droomfeest of -uitje met veel plezier waar

Altijd mooi weer aan het Uitgeestermeer

Het team van Feest aan het Water heeft één doel: jou een fantastisch feest of geweldig uitje bezorgen aan het Uitgeestermeer. Met de Caribbean Bar zijn de zomerse invloeden van de Caribische eilanden naar Uitgeest gehaald. In de feestzaal, op onze terrassen en in de overige ruimtes bieden wij plaats aan 150 bezoekers. Ook kleinere gezelschappen kunnen goed bij de Caribbean Bar terecht, die is voorzien van een sfeervolle, kleurrijke aankleding. Het interieur bestaat uit veel hout en vrolijke creaties. Daarnaast heeft de feestzaal een prachtig uitzicht over het Uitgeestermeer. Tijdens zomerdagen kun je vanaf de kant bekijken hoe onze zeil- en surfcursisten les krijgen. Of natuurlijk zelf het meer verkennen met één van onze uitjes. Het is altijd mooi weer aan het Uitgeestermeer!

Ervaringen

 4,2 (19 recensies)

‘Al jaren trouwe klant voor de bootverhuur en nu een feestje gegeven in feestzaal de Caribbean Bar. Het was top! Eigenaar Michiel is superflexibel en meedenkend in de voorbereidingen. Ook tijdens de avond was alles fantastisch. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.’

– Mariëlle Putter-Schuijt

Ontmoet ons team

Flexibiliteit, gezelligheid en sfeer: dat zijn belangrijke uitgangspunten voor ons ervaren horecateam. Onze jonge en enthousiaste medewerkers denken altijd mee om jouw feest en uitje perfect te maken. Wij bieden verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Uiteraard stemmen we dit met veel plezier af op specifieke wensen. Zo heb je altijd een feest, feestzaal én uitje op maat. Kom je binnenkort kennismaken? We verwelkomen je graag op onze sprankelende locatie.

Kies jij voor onze feestzaal en kom je kennismaken met ons team?

Tip

De Caribbean Bar is het ideale vertrekpunt voor heel veel uitjes op en aan het Uitgeestermeer!

Naar alle uitjes »

Kom jij ook werken in Caribische sferen?

‘Ik werk elk seizoen met een gezellig team, in een prachtige feestzaal en verzorg de leukste uitjes. Word jij mijn collega?’

Aanspreekpunt voor feesten én uitjes

Ons team is heel bedreven in de feestzaal en daarnaast ook jouw aanspreekpunt voor verschillende toffe uitjes in de omgeving. Zo kun je je feest combineren met uitstapjes op het water of op het droge. Bekijk de mogelijkheden!

teamdag door de polder

E-chopper tour

Meer info »

sloepvaren start bij Zeilschool Uitgeestermeer

Sloepvaren

Meer info »

vrijgezellenfeestje

Floating drinks

Meer info »

Bekijk alle uitjes

Meer weten over onze uitjes en alle mogelijkheden aan het Uitgeestermeer?

We helpen je graag met jouw wensen.