Meer weten over leuke uitjes? info@feestaanhetwater.nl

Leuke uitjes aan het Uitgeestermeer

Feest vieren doe je natuurlijk bij Feest aan het Water! Wij zetten graag alle leuke uitjes die je bij ons kunt ondernemen voor je op een rij. Op het water van het Uitgeestermeer én op het droge. Dankzij onze feestlocatie is dit de perfecte uitvalsbasis, waar je met jouw gezelschap ook nog eens heerlijk kunt eten en feesten tot in de late uurtjes.

Staat jouw uitje er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen met veel plezier leuke uitjes op maat om jou een geweldig vrijgezellenfeest, personeelsuitje, huwelijksfeest, verjaardagsfeest of familie-uitje te bezorgen.

bar bij activiteiten
sloepvaren start bij Zeilschool Uitgeestermeer

Sloepvaren

Relax, zak onderuit en geniet van de omgeving. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes. Het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen en genieten van de gezelligheid.

Meer info »

teamdag door de polder

E-chopper tour

Lekker toeren langs het Uitgeestermeer op deze elektrische choppers. Verdwalen is onmogelijk dankzij onze interactieve app. Een aanrader voor alle soorten gezelschappen.

Meer info »

Zeilregatta

Een lekker sportief uitje, met veel aandacht voor samenwerking! Perfect voor een personeelsuitje, maar ook erg leuk tijdens een vrijgezellenfeest of familiedag.

Meer info »

sloepvaren start bij Zeilschool Uitgeestermeer

Ter land ter zee

Tijdens ter land ter zee wordt de e-chopper tour gecombineerd met sloepvaren. Ideaal voor outdoor teambuilding of een familiedag op het water en op het droge.

Meer info »

daguitje ribvaren

Lounge & action

Sloepvaren, op eigen kracht suppen en toeren op een e-chopper. Tijdens lounge & action is er écht voor ieder wat wils. Een combinatie van drie toffe activiteiten op het Uitgeestermeer.

Meer info »

bbq

Water & vuur

Toer op e-choppers naar Beverwijk om vervolgens te lasergamen, boogschieten of een poging te doen uit de escape room te ontsnappen. Gelukt? Rijd terug voor een heerlijke barbecue aan het water!

Meer info »

suppen

Suppen

Vind jij je balans op het water? Sta in je eentje of zelfs met zeven anderen met een peddel in de hand op een supboard. Wie haalt als eerste de finishlijn?

Meer info »

vrijgezellenuitje

Floating drinks

Floating beer, floating wine of floating gin & tonic. Onze schipper vaart jullie over het meer zodat jullie kunnen feesten. Hoezo het perfecte vrijgezellenfeestje?

Meer info »

teambuidling

Teambuilding

Als samenwerken centraal staat, dan kies je natuurlijk voor dit uitje. De combinatie van de zeilregatta en suppen maken het een gedenkwaardige middag.

Meer info »

Staat jouw uitje ertussen maar wil je toch graag iets meer informatie? Wij staan je graag persoonlijk te woord!

Kom jij ook voor leuke uitjes naar Feest aan het Water aan het Uitgeestermeer?

Tip

Bij ons kun je terecht voor leuke uitjes, feesten die tot in de puntjes zijn georganiseerd en overheerlijke barbecues. Combinaties zijn mogelijk!

Naar feestlocatie »

Leuke uitjes op maat mogelijk

De beste uitjes beginnen bij Feest aan het Water aan het Uitgeestermeer. Ben je op zoek naar dat ene leuke uitje waar toch maatwerk voor nodig is? Geen enkel probleem. Wij regelen dit graag voor je!

Meer weten over onze uitjes en alle mogelijkheden aan het Uitgeestermeer?

Vraag onze brochure aan.

Lagendijk 3a
1911 MT Uitgeest
0251-315197
info@feestaanhetwater.nl

Over ons

Ons team
Zeilschool
Bootverhuur
Partners