Feestlocatie de Caribbean Bar

Vier je feest aan het water!

Ervaringen langs de kant

 4,2 (19 recensies)

‘Buitengewoon goed personeel, zeer vriendelijk, mooie feestlocatie aan het water. Ik kan het iedereen aanraden om hier een feest te geven!’

– Elly Huiberts

Feestlocatie in Caribische sferen

Op één van de mooiste plekken aan het Uitgeestermeer vind je feestlocatie de Caribbean Bar. Dankzij de zomerse uitstraling van onze feestruimte, het zonnige terras en de feestelijke inrichting is dit de perfecte locatie voor elk type feest. De zomer is immers gegarandeerd! Ben je jarig? Organiseer je een vrijgezellenfeest? Heb je een personeelsuitje? Wil je een huwelijksfeest geven? Of ga je trouwen? Voor al deze gelegenheden kun je onze feestruimte huren! Bij de Caribbean Bar kun je rekenen op een enthousiast horecateam, dat altijd meedenkt en zorgt voor het feest van jouw dromen. Dankzij onze professionele geluidsinstallatie kun je dansen op muziek naar eigen keuze. Wij raden wel aan om een dj in te huren.

feestlocatie met dj
feestlocatie interieur

Alles tot in de puntjes verzorgd

Wanneer je jouw feest door de Caribbean Bar laat verzorgen, dan nemen wij al het werk uit handen. Wil je naast lekkere drankjes genieten van bittergarnituur en andere hapjes? Geen probleem! Ook kun je kiezen voor een heerlijke barbecue met kok bij onze feestlocatie. Zo weet je zeker dat je het luxe vlees vers op bereid op je bord krijgt. Uiteraard zijn er volop vegetarische mogelijkheden. Wil je het feest liever combineren met een lunch of koffie met luxe versnaperingen? Of spreekt de schippersborrel of netwerkborrel je aan? Ons enthousiaste team regelt het graag en houdt rekening met dieetwensen.

feestlocatie met BBQ

Feestlocatie de Caribbean Bar is op aanvraag geopend voor groepen tot 150 personen.

Vragen?

We bellen je zo snel mogelijk terug!

Vier jij binnenkort een onvergetelijk feest bij feestlocatie de Caribbean Bar?

Tip

Combineer jullie feest met één van onze fantastische uitjes op of aan het water. Bekijk de mogelijkheden!

Naar alle uitjes »

In de winter kun je ook zonnig trouwen

Kies voor de zomer van de Caribbean Bar

Uitjes op het Uitgeestermeer

Feestlocatie de Caribbean Bar is onderdeel van Feest aan het Water. Dit is dé plek aan het Uitgeestermeer waar je terecht kunt voor leuke uitjes op en aan het water. Erg leuk om te combineren met een feestelijke middag of avond! Wij hebben een selectie voor je gemaakt.

teamdag door de polder

E-chopper tour

Meer info »

sloepvaren

Sloepencruise

Meer info »

outdoor teambuilding

Ter land ter zee

Meer info »

Bekijk alle uitjes

Meer weten over onze uitjes en alle mogelijkheden aan het Uitgeestermeer?

We helpen je graag met jouw wensen.