Feestje aan het water

Op één van de mooiste plekken aan het Uitgeestermeer vind je de Caribbean Bar. Dankzij de zomerse uitstraling van onze feestruimte, het zonnige terras en de flexibele inrichting is dit de perfecte feestlocatie. De zomer is immers gegarandeerd! Ben je jarig? Organiseer je een vrijgezellenfeest? Heb je een personeelsuitje? Wil je een huwelijksfeest geven? Of ga je trouwen? Voor al deze gelegenheden kun je onze feestruimte huren! Bij de Caribbean Bar kun je rekenen op een enthousiast horecateam, dat altijd meedenkt en zorgt voor het feest van jouw dromen. Dankzij onze professionele geluidsinstallatie kun je dansen op muziek naar eigen keuze. Wij raden wel aan om een dj in te huren.

Feestje vieren aan het water

Feestruimte huren

Wanneer je jouw feest door de Caribbean Bar laat verzorgen, dan nemen wij al het werk uit handen. Wil je naast lekkere drankjes ook bittergarnituur en andere heerlijke hapjes?

Wij regelen dit voor je in samenwerking met Lekker aan de Haven. Je kunt het arrangement per persoon afkopen voor een afgesproken tijdsduur.

Barbecue

Sluit de dag in zomerse stijl af met de Caribbean Bar barbecue! Na een intensieve of juist ontspannende dag op het water gaat het verse barbecuevlees van de keurslager er natuurlijk goed in.

Zijn er binnen de groep speciale dieetwensen? Geef ze vooral aan ons door! Wij zorgen dat iedereen geniet van een overheerlijke maaltijd.

Lunch of versnaperingen

Een heerlijke lunch vlak voordat je het water opgaat of juist als je klaar bent met varen? Ook daarvoor kun je terecht bij de Caribbean Bar! Wij horen graag wat de wensen binnen jullie groep zijn en zien erop toe dat dit wordt gerealiseerd.

Willen jullie starten met een kop koffie en taart? Ons enthousiaste team regelt het graag!


Tip: combineer het feest met één van onze activiteiten op het water! Vraag ook naar de andere mogelijkheden.

Wil jij een sfeervolle feestruimte huren? Reserveer de Caribbean Bar voor jouw feest!

Neem contact op

Reacties van klanten