Personeelsuitje aan het water

Ben je op zoek naar een spetterende invulling van jullie personeelsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje? De Caribbean Bar biedt verschillende arrangementen op en aan het water! Gelegen aan het Uitgeestermeer en goed bereikbaar via de A9 is dit de ideale plek om een feestelijke dag voor medewerkers te organiseren. Heb je speciale verzoeken? Geen enkel probleem! Met onze arrangementen op maat zorgen wij ervoor dat jullie personeelsuitje een groot succes wordt. Natuurlijk met de focus op teambuilding en plezier!

personeelsuitje aan het water

Een greep uit onze arrangementen

personeelsuitje aan het water

Zeilregatta

De beste keuze voor een sportief en coöperatief personeelsuitje! De zeilregatta start met koffie en een versnapering. Na de koffie volgt een briefing; medewerkers worden in teams ingedeeld en de zeilwedstrijd wordt toegelicht. Elk team bestaat uit vier of vijf personen en een ervaren zeilinstructeur van onze zeilschool.

Op onze Valken maken de teams kennis met de zeilsport. Zijn er mensen die liever niet zeilen? Zij kunnen in een luxe sloep meevaren en hun collega’s aanmoedigen!

Meer over de zeilregatta
personeelsuitje aan het water

Sloepvaren

Een relaxte dag op het water met alle collega’s! Sloepvaren is een perfect uitje om te ontspannen onder het genot van een drankje. Bij aankomst wordt iedereen verwend met een kop koffie of thee en een luxe versnapering.

Hoe de sloepen gebruikt moeten worden, wordt na de koffie uitgelegd. Met behulp van de app van Zeilschool & Bootverhuur Het Uitgeestermeer weet je precies welke routes je kunt varen. Bepaal jullie route en ga op pad op het prachtige Uitgeestermeer!

Meer over sloepvaren
personeelsuitje aan het water

Ribvaren

Elke avonturier moet Ribvaren een keer geprobeerd hebben! Met 100 kilometer per uur schiet je over het Uitgeestermeer. De Rib is voorzien van twee 150 pk motoren en kan maximaal 8 personen meenemen.

Bij aankomst krijg je eerst een zwemvest aangereikt. De schipper brengt jullie vervolgens het water op om vol gas door het snelvaargebied van het Uitgeestermeer te knallen. Durf jij op de waterski’s achter de Rib te hangen? Dit is de ultieme kick voor echte snelheidsduivels!

Meer over ribvaren

Tip: combineer het personeelsuitje met een werkoverleg in onze moderne vergaderruimte.

Onze vergaderruimte

Reacties van klanten