Arrangement RIBvaren

Elke avonturier moet Ribvaren een keer geprobeerd hebben! Met 100 kilometer per uur knal je samen met collega’s, vrienden of familie over het Uitgeestermeer. De Rib is voorzien van twee 150 pk motoren en kan maximaal 8 personen meenemen. Bij aankomst krijg je natuurlijk eerst een zwemvest aangereikt: veiligheid gaat voor alles! De schipper brengt jullie vervolgens het water op om in het snelvaargebied vol gas over het Uitgeestermeer te varen. Durf jij achter de Rib te hangen op waterski’s, een wakeboard of een kneeboard? De ultieme kick voor snelheidsduivels!

Heeft niet iedereen in jullie gezelschap stalen zenuwen? In dat geval kun je het Ribvaren prima combineren met sloepvaren! Zo kun je het perfecte uitje organiseren voor een groep met verschillende voorkeuren. Drink bij aankomst een kop koffie of thee en nuttig een luxe versnapering. Na het varen kan de groep weer samenkomen voor een vervolg van het uitje. Dit richten we graag naar jullie wens in, bijvoorbeeld met een lekkere lunch, captain’s diner of workshop op maat. Heb je bijzondere verzoeken? Leg ze gerust aan ons voor. Wij helpen je graag!

Overzicht arrangement

  • Geschikt voor: 8 personen
  • Leuk als: personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag
  • Locatie: Uitgeester- en Alkmaardermeer
  • Kosten: Vanaf €200 per uur

Vragen?

Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Terug naar arrangementen

Durf jij de uitdaging aan en wil je met 100 kilometer per uur over het Uitgeestermeer? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Informatie opvragen

Reacties van klanten