Vergaderen aan het meer

Vergaderen met een prachtig uitzicht over het Uitgeestermeer. Dat moet wel inspiratie opleveren! Op de bovenverdieping van Zeilschool & Bootverhuur Het Uitgeestermeer, in hetzelfde pand als de Caribbean Bar, is onze moderne vergaderruimte te vinden. Deze ruimte biedt plek aan 18 tot 20 personen en is voorzien van onder andere een tv-scherm. Natuurlijk kun je deze ruimte ook gebruiken als startpunt van het personeelsuitje. Wij denken graag mee over een arrangement op maat!

Over de vergaderruimte

Wil je onze vergaderruimte huren? Dit kan per dagdeel: van 08.30 uur tot 12.30 uur, van 13.00 uur tot 17.00 uur en van 18.30 uur tot 21.30 uur. De kosten per dagdeel zijn €120.

Wil je de vergaderruimte meerdere dagdelen gebruiken? We gaan graag met je in gesprek!

Contact opnemen

Mogelijkheden

Lunch, captain’s diner, taart, tapas, barbecue: het zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden die wij jou aanvullend bieden. Een lunch om de vergadering mee te beginnen of af te sluiten, is verkrijgbaar vanaf €12,50 per persoon.

Wil je de dag afronden met een heerlijke barbecue met vers vlees van de keurslager? Dat is al mogelijk vanaf €25,50 per persoon.

Meer informatie

Arrangementen

Wil je na de vergadering samen met jouw team iets leuks ondernemen? Dan organiseren wij dit graag! Aangezien we aan het water zijn gesitueerd, kunnen we vele mooie arrangementen bieden.

Denk bijvoorbeeld aan een zeilregatta of workshop op maat. Alles is mogelijk; laat ons daarom gerust weten waar je naar op zoek bent!

Onze arrangementen


Tip: sluit de vergadering af met een smakelijke barbecue aan het water of één van onze andere arrangementen!

Kies je ook voor de rust en inspiratie van het meer? Reserveer dan nu de vergaderruimte!

Neem contact op

Reacties van klanten